Lett stillas

Vårt lettstillas er enkelt å håndtere og raskt å montere, ideelt for lettere renoverings- og vedlikeholdsoppgaver. Gir effektiv tilgang til arbeidsflater uten behov for tungt utstyr.

bilde av rullestillas

Rullestillas

Rullestillas fra Fjord Stillas As gir fleksibilitet og mobilitet for arbeid i varierte høyder. Ideelt for innendørs og utendørs prosjekter som krever rask flytting av stillaset. Perfekt for maling, dekorasjon og andre håndverksarbeider.

Spesifiskasjoner: 

bilde av malingstillas

Malingstillas

Våre malingstillas er spesialdesignet for å gi sikker og stabil arbeidsflate ved maling og overflatebehandling. De er lette å sette opp og justere, noe som sikrer effektivitet og sikkerhet for malere.

Spesifiskasjoner: 

Bilde av tømmerstillas

Tømmerstillas

Tømmerstillasene til Fjord Stillas As er robuste og ideelle for tunge belastninger, spesielt i tømmer- og snekkerarbeid. De gir solid støtte og sikkerhet på arbeidsplasser der håndtering av tungt materiale er nødvendig.

Spesifiskasjoner: 

Bilde av murerstillas

Murerstillas

Spesielt utformet for murere, disse stillasene tilbyr en stabil og sikker arbeidsplattform for muringsarbeid. De er justerbare og kan tilpasses ulike arbeidshøyder, noe som øker produktivitet og sikkerhet.

Spesifiskasjoner: 

Bilde av trappetårn

Trappetårn

Trappetårn fra Fjord Stillas As gir sikker og praktisk tilgang til høyere nivåer på arbeidsplassen. De er en ideell løsning for steder der trapper kreves midlertidig for sikker vertikal bevegelse.

Spesifiskasjoner: 

bilde av Hengerstillas

Hengestillas

Hengestillasene våre tilbyr en mobil løsning for arbeid på forskjellige lokasjoner. Enkel å transportere og rask å sette opp, disse stillasene er ideelle for entreprenører som trenger å flytte mellom flere arbeidssteder.

Spesifiskasjoner: 

bilde av Fasadestillas

Fasadestillas

Fjord Stillas As tilbyr tildekking av fasade for å beskytte mot vær, vind, og for å hindre spredning av støv og rusk under bygge- eller renoveringsprosjekter. Vår tildekking er ideell for bruk i tettbebygde områder eller der miljøpåvirkning må minimeres. Tilpassbar for alle fasadetyper, sikrer den effektiv beskyttelse gjennom hele prosjektet.

Spesifiskasjoner: