Utleie av stillas 

Fjord Stillas As tilbyr et omfattende utvalg av stillasløsninger til utleie, som passer enhver bygge- eller vedlikeholdsoppgave. Med vårt brede utvalg av både tungstillas og lettstillas, sikrer vi at du får den optimale konfigurasjonen for ditt prosjekt.

Klar for å ta prosjektet ditt til nye høyder?

Med Fjord Stillas As sitt utleietjeneste, er du bare et skritt unna å sikre de robusteste og mest pålitelige stillasløsningene i bransjen.
Enten du jobber på et høyt skyskraperprosjekt eller en delikat restaurering av en historisk bygning, har vi det nødvendige utstyret for å løfte ditt arbeid til neste nivå.

La våre toppmoderne stillaser bære lasten og gi deg den sikkerheten og effektiviteten du trenger for å utmerke deg i ethvert byggeprosjekt. Velg Fjord Stillas As og bygg trygt, bygg smart, bygg effektivt!

bilde av industristillas

Industristillas

Industristillas fra Fjord Stillas As er designet for krevende industrielle applikasjoner hvor stabilitet og holdbarhet er nødvendig. Disse stillasene støtter tungt utstyr og tåler ekstreme arbeidsforhold, ideelle for vedlikehold og konstruksjon i industrielle miljøer.

Spesifiskasjoner: 

bilde av Inspeksjonstillas

Inspeksjonstillas

Våre inspeksjonstillas gir sikker og stabil tilgang for inspeksjoner og vedlikeholdsarbeid i høyden. Lett å montere og demontere, disse stillasene er praktiske for korte prosjekter som krever mobilitet og fleksibilitet.

Spesifiskasjoner: 

bilde av Tak Over Tak

Tak Over Tak

Tak over tak-systemene fra Fjord Stillas As tilbyr en midlertidig værbeskyttelse for byggeprosjekter. Disse strukturene er ideelle for renoveringsarbeider der det er viktig å unngå nedetid på grunn av værforhold, og sikrer at arbeidet kan fortsette uavhengig av været.

Spesifiskasjoner: 

bilde av Allround Industristillas fra Layher

Allround Industristillas fra Layher

Layher Allround er et spirstillas med svært mange variasjonsmuligheter og bruksområder. Spirstillaser blir ofte også omtalt som murerstillas eller tungstillas. Layher Allround bygges opp av enkeltkomponenter, og finnes i både stål og aluminiumsutgaver og kan bygges på ulike måter, som f. eks.; fasadestillas, frittstående stillas eller som hengende stillas.

Spesifiskasjoner: 

bilde av Trappetårn

Trappetårn

Trappetårn fra Fjord Stillas As gir sikker og praktisk tilgang til høyere nivåer på arbeidsplassen. De er en ideell løsning for steder der trapper kreves midlertidig for sikker vertikal bevegelse.

Spesifiskasjoner: 

bilde av Fasadestillas

Fasadestillas

Fjord Stillas As tilbyr tildekking av fasade for å beskytte mot vær, vind, og for å hindre spredning av støv og rusk under bygge- eller renoveringsprosjekter. Vår tildekking er ideell for bruk i tettbebygde områder eller der miljøpåvirkning må minimeres. Tilpassbar for alle fasadetyper, sikrer den effektiv beskyttelse gjennom hele prosjektet.

Spesifiskasjoner: